Sunday, July 24, 2011

1 BE terlekat setelah 1 bulan tak dapat

Assalamualaikum

Semalam laman web nuffnang down kan??
bengang gak la..sebab ada cakap cakap kena hacked
maklum lah musim hacked gamok nyee..
tapi nasib baik nuffnang pantas je menjawab
dan terus baiki sistem dia kan..pantas je kann..acceyy
bodek ke ezay hadry ni?? hahaha

haaa sebab semalam ezay baru je nak buka web nuffnang tu
sebab ingat nak cashout duit nuffnang ni
1st time ni baru nak cash ni..tak tau pun prosedur dia
nak kuarkan cepat2 la nanti duk dalam akaun tu
macam2 boleh jadi..silap2 nanti dah banyak jadi sikit je
ade gak dengar kes macam tu...takuttt
yelah..duit nuffnang ni dah kumpul dari bulan 11 taun lepas
masa buat awal2 blog ni..masa tu bergerak dekat sebulan gak
tapi tak banyak la nak cashout ni..sikit2 je..
boleh la bayar bil broadband ke untuk 2 bulan..
Alhamdulilah

Nak dapatkan Buffered earning pun kadang2 tak ikut syarat gak
sebab ezay kan pernah citer yang dulu tak update pun dapat..
(dah muak orang dengar ko cerita psl BE, baik cerita kepok lekor Tok Beng sedak tu)

Klik untuk gebu kan gambar..hahaha
banyak dah jadi ME( metered earning) yang dulu2 punya..1 BE iklan CELCOM MTV WORLD STAGE
Bagi yang letak pape iklan tu teruskan yaw,
gigih dan kadang2 jangan pikir pasal nak duit je,
bagi yang tak letak takpe, 
masing2 ada pendapat kan, tak kisah
janji jangan stop blogging
share cerita best2 dan jangan lupa ingat mengingati sesama kita.




16 comments:

Bidadari Syurga said...

tahniah....

chemay said...

chemay ada dua BE
sayang nuff
:)

btw nanti duit banyak
belanja ye>
:P

Mr iz said...

murah rezeki tu... kalau ezay tak tau caman nak habiskan bonus tu..he he he.. jagn lupa bagi tau saya k...he he he..tahniah la ezay ye...

kim heeruul said...

mcm mane nk dpt be tu..?

SyUhAdA said...

nak BE jgk..

ZWAN SABRI said...

Sepanjang aku blogging, aku x penah dapat BE.. sedih kan? HUHU

MySuaraBlog: Asyik Gay Jer, Lesbian Mana?

cucu umie said...

alhamdulilah ayie punye semua dh jadi metered earning..hehehe

~naddy~ said...

tak paham pasal BE... boleh tolong terang kan. =)

zati embong said...

owoh rindunya nk makan kepok goreng tokbeng 2 ezay.skrg musim ikan xdok kan?haha

Tukang Karut said...

untung la... ada gak BE... aku tak pernah merasa pun...

Edy Zaidi said...

belanja plz

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

sama lol ngan kite..
huhuhu, 1 aje BE celcom yg masih ada..
hwaaa, nuffnang.. nk lagi!!!!

Novelgurl said...

yaw~ dh lme x bkk nuffnang..lupe password lak =.=

Cik TeN10 said...

fatin kn mmg noob bab2 BE segala.. dr dulu akaun nuffnang fatin tak ubah2.. rm2 je.. haha

azi nur said...

wah besnye....

Suhami Ahmad said...

atok pun nak cash out kan bulan ni...rayo dah dokek...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...