Monday, July 25, 2011

Menang 2 keping tiket Konsert David Archuleta 2011

Assalamualaikum dan kembali lagi
alhamdulilah sekarang dah rajin update blog setiap malam
dapat jugak melawat blog-blog korang dan komen..
Kalau ada yang terlepas tu nanti ezay tengok balik.
 

2 Minggu lepas ada perasan contest astrolife ni
contest konsert David Archuleta live in Malaysia
dengan niat saja2 untuk register dan tak minat pun David Archuleta ni
diulang yer tak minat pun David Archuleta ni..
bukan peminat kipas susah mati la..lol

Senarai pemenang tiket konsert ni..sumber dari Web astro

pastu minggu lepas dapat la call dari pihak astro
aduhh ingat kan nak potong astro, tak bayar bil sebab boikot kang!!
tapi bukan ezay lah yang bayar ye..haha
pastu die bagitau dapat menang 2 keping tiket konsert ini yang akan berlangsung pada 26 Julai di Stadium Negara
Ezay terus tanya dapat tiket VIP ke? haha perasang!!!orang Ganu kate nebeng do'oh
cume dapat tiket belakang VIP..tak la jauh sangat
cer tengok bawah tu.
Seat untuk konsert tu dalam stadium negara
Seat ezay dapat PS B sebab pihak astro cakap harga untuk tiket tu worth RM150
free seating katanya..Tapi semua tu angan angan sajo
Ezay tak dapat pergi lahh...kan ada kat Ganu ni
tengah update blog dan tuka2 design dalam blog hudoh ni..
pergi pun tak berbaloi..Kalau konsert Selena Gomez mesti pergi..bhaha
lagi satu tak rugi jugak sebab dapat jual kat orang tiket tu..yeahh!!

28 comments:

ZWAN SABRI said...

Kalau aku pown aku tak pi jugak.. aku tak minat jugak kat David Archuletta tu.. macam tak berbaloi plak dr Penang nk ke KL semata mata nk tengok David Archuletta.. HAHA

MySuaraBlog: Kunyah Untuk Kurus

Ezay Hadry said...

tu arh pasal..jauh2 semata nak tengok konsert..baik duk umah update blog :D

muhamad hanif said...

wahahahaha,

trylah jual tiket tuu..

Ezay Hadry said...

haha ko ni macam tau2 je tak laku..hahaha takpe ramai gurl nak beli kot

Opah Kentang said...

ish..salu menang contest aje ezay nie..ehehehee.. :)
Tu name nyer luck :)

ape2 pun walaupun tak pegi takpe. janji name tersenarai..huhuh.tul tak

Ezay Hadry said...

dah lame kot tak join mane2 contest lah opah..mengidam gak adiah besa2..hihi

kim heeruul said...

perhh..dpt tiket concert david tu..rugi la hang tak pi..mane tahu dia wat surprise ke ft dgn selena gomez nnti..haha

Ezay Hadry said...

ye ke? nanti JB fav ko tu mesti datang gak menyibuk kang...hehe

Anif Abdullah| AA said...

abis tak pergi eh?jual la..takpon bagi anif..hehe

SyUhAdA said...

sme laa..
x minat jgk..

Ezay Hadry said...

aha tak pergi laa...jauh kot :D

Ezay Hadry said...

syuhada: yay!! ade geng..hahaha takpe2 lagu die pun best laa..

Prince Halilintar said...

wah..bertuahnya..tapi tak pegi pulak..klu dekat mesti dah pergi kan..jual la tiket tu kat sape2 yg berminat nak beli..hehe

Tukang Karut said...

rasa2 kalau tak nak pergi bagi tau la... aku nak jual tiket tu... huhu...

Miz Novexx said...

jauh kot ganu nak ke key hell tuh, takpelaa david archie je pon bukan Linkin Park.... hahah

Ezay Hadry said...

Prince: aha jual murah2 sajo

TK: memang tanak pergi pom

Miz Novexx: btul2..hehe

Bidadari Syurga said...

amboi tiket free? tkmoh gi meh bgi sini freeeeeeeeeee. weeeeeeeeeeeeeee

zati embong said...

rezeki betul la ezay ni tau.jat nk blik ganu esok.

dill said...

kaya awak :)

dill.

azi nur said...

ezay ni ade pakai ilmu ape..menang dan menang....hehe

Cik TeN10 said...

ezay ni mmg murah rezeki betul kan.. tiap kali dtg blog ezay je pasti ada cite menang itu ini.. tahniah2.. >.<

chemay said...

ezay!!!
chemay nak tiket tuhhhh
T_______T

i am S!L4H.. said...

oww ezad kt ganu kerr. laaa.
eh rugi la x mntk tiket tu kt ezad. bajet bole mintak2 kann. haha
kalo silah pon x pergi, ala david arch tu dulu2 sekolah 1 klas ngn die. boring la asik tgok die je.
hahahahaha

T___T. suke dvid archhhh

Hans said...

walawehhhhhhhhh
rezeki tu
:-)

blog-tips-kurus said...

rajin masuk yek? tahniah!

Mr iz said...

he he he...sapa tu...he he he...kalau tiket loudness nak la juga aku beli kat ko...he he he

WZulhilmi said...

Tahniah2!! lol. tp tak ke jauh ganu dgn KL??

Suhami Ahmad said...

wah....mana2 contest yang ezay masuk mesti menang kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...