Saturday, July 23, 2011

Header baru...cekidaut

Assalamualaikum dan semoga sihat sokmo
Alhamdulilah semalam berjaya menukar header
dan layout serta bakground..hahaha simple jer
budak engineer ni tak reti bab2 design
dapat pertolongan dari adikku dan kawan
nak tau gak pendapat korang tengok ni
ezay takpe, bukan selalu tengok
korang tu yang rajin sangat jenguk sapa suruh 
(padahal aku membebel sorang2)

Tema warna purple dan hitam je..jangan tanya kenapa. =P
Header guna smartword sajo tak letak dah icon banyak
selamat tinggal domo...
domo tetap di hati..ada je sebelah ni sambil wat entry


so nak pendapat korang yang bernas2 ni
nak2 kalau dak grafik best ni dapat bagi idea
bakal2 doktor, dentist, arkitek, model pun tak kisah nak komen
hehehe..rasa2 ok tak background header hitam??
Atau word 'ezay' tu terlalu besar kan??
Atau simpe sangat ni?? takpe2 jangan segan nak komen
Ezay cuma takde idea dah..kalau ada cadangan lain tu ok gak
hahaha padahal malas dah nak buat lain...tapi edit sikit2 la..

lagi satu masa korang masuk blog ni
berat tak blog ni korang rasa?
maksud nye lambat tak loading blog ni??
macam berat je kan..aduhh
nak kurangkan apa entah..ingat makin ringan
sebab header size dah kecikan dan icon besar2 dah takde
takpe2 nanti ezay tengok la mane perlu buang..

Terima kasih banyak pada adik bongsu ezay
yang buat header cantik2 ni..dah la free header ni =D
Sshhhh!!jangan bagitau dia yang ezay puji
hahaha habis la nanti dia buli ezay..wat2 sombong lah tu
Dia pun ada blog tau..korang memang tak pernah singgah kan?
Apa kata korang pergi jenguk dan jadi follower dia jugak

dan terima kasih kepada kawan comper dan blogger ezay
 Kak Wansteddy bagi nasihat dan buat dolly untuk ezay
Jenguk2 blog dia jom...blog wajib ezay singgah selalu tau
Pro comper yang selalu menang besar..idola ezay gak

19 comments:

i am S!L4H.. said...

ezad. ok la header. menyerlah name ezad. eh ezay. ngeee. dh besa cmtu kalo org x perasan lg mmg x la kan. *mcm silah dulu* hahah.

warne pon matching la. purple+hitam+putih. ad seri sket kuning2. hee

-->bajet pandai nak komen. haha

Ezay Hadry said...

haha silah thanks..tapi bukan buat besar2 word ezay nak perli silah tu..haha bukan pom...
tp ezay tengok doh mcm blog ppuan je

ZWAN SABRI said...

Aku suka dengan design baru kat blog hang nii.. Simple but Awesome.. ;)

MySuaraBlog: Dulu Lelaki Tapi Kini Wanita?

Ezay Hadry said...

thanks2 zwan..ntah ezay tengok berpinar mata2 ni..terang sangat kot

jaya jr said...

haha.style2..bile dok tau nk buat hok jenis ni skali..kui3

Ezay Hadry said...

Jaya jr: buat je..hehe tp kang hok lame molek doh..ke puah doh? ekekeke

i am S!L4H.. said...

ehehe. eh x de la cm pmpuan. macho la. hehe. tu ade kepale sape tah kt header tu. msti org tau punye.

zati embong said...

da bertukar da blog ezay.kemas2.hihi

tia @ Ini Kisah Tia said...

lagi simple header , lagi professional .. yeahhhh :)

kim heeruul said...

smart & simple..nice ...
baru gua tahu,lu juga peminat Bieber..sbb lu guna warna Fav bieber purple..kah kah kah...

SyUhAdA said...

dah ckup smart dah nie..
tak pyh nak edit pape dah..hehe~

Novelgurl said...

comel2...ok la tu ^^

Hans said...

comel2 header ko
kena dengan warna blog
:-)

أديبه اسماعيل said...

panda lenim hoooo...bule doh tlg wat header ak...hahaha

YOUsoF said...

Nice one ni bro..

tapi kalau akau lebih suka simple dari segi warna jugak.. macam contoh warna purle tu ambik 1 jenis purple je sebab kalau tak silap kat ats tu ko guna 3 purlpe kan.. pendapat aku je.. hehe


comel katun ko tu, tak nak try buat sticker?? ;D

pelekatku.blogspot.com

Bidadari Syurga said...

tak berat pun. senang nak load. psssssssss cantik header adik....

Tukang Karut said...

ok... cun...

Mr iz said...

ok maintain tak la berat..line clear.. ok warma ngam.. sedap mata memandang... he he he he.... boleh la angkat ibu jari kasi kat ezay...he he he

Suhami Ahmad said...

smart! atik masuk pun loading ok je.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...