Wednesday, December 1, 2010

Nama Kami Pelik Cikit Jek

Tertarik dengan satu nama group ni 'Nama Kami Pelik Cikit Jek' dalam FB
bile ternampak group ni..terus aku like dan terus aku komen dan tanya pendapat orang
hahaha..ramai jugak fans dalam situ nama pelik2..ade link kat bawah ni

http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=119355921414703

kat sini ada salah satu perbincangan dalam group itu..aku print screen salah satu yang aku pun terlibat
ramai jugak nama pelik2 dalam group itu..kalau nama anda dalam kategori pelik juga bolehla join group tu..baik member2 nya..salah sorang dari ahli group tu nama nya Rahmat Ilahi..Pelik sikit tapi bagus sangat dengan nama camtu...

jom click!! bukan virus!!New Zealand here I come! Awesome adventure awaits! Book your tickets now starting from RM199! #AANZ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...