Tuesday, December 7, 2010

Lisa Surihani dan IKEA

Perasaan penuh kecewa semasa menulis blog ni..yelah selepas tau result exam semalam kan..
tapi diuubatkan kembali dengan nasihat2 dari ibu bapa dan kawan..
jadi entry kali ini nak cerita tentang Lisa Surihani dan IKEA ini..cerita dah lama tapi masa tu aku takde blog lagi

Kedua2 event yang amat penting bagi aku berlaku serentak iaitu pada 2 Oktober 2010/ 23 Syawal 1431 Hijrah lepas
Event pertama oleh Watsons Malaysia iaitu Selebriti Aidilfitri Bersama Watsons dan Era FM (Open House Raya) dan event kedua
ialah Anniversary IKEA..so mesti korang tertanya2 sebab apa penting??

Malam tu buat aku pening, nak pergi event mana satu sebab nya kalau pergi event watson dapatlah jumpa Lisa Surihani..hehe tapi rugi jugak kalau tak pergi event IKEA sebab dapat hadiah banyak dan collect voucher IKEA RM100 yang menang haritu dalam contest IKEA Facebook 60 winners..
jadi aku buat keputusan pergi event open house watson tu dekat Dewan MBPS Shah Alam..
perut pulak tengah lapar...so serbu Shah Alam awal2 pagi makan satay, nasi bukhari dan mee kari
tak ramai pun orang datang, mungkin orang tak tahu makan free ni dalam page fan watson ade bagitau
tunggu punya tunggu pukul 2 baru Lisa Surihani muncul..ak sanggup tunggu agagaga..awal2 dafi la datang
muncul je Lisa ..terus orang tergamam...yang sibuk makan berhenti jap, yang sibuk menyusukan anak pun berhenti dan anak nangis sorang2..tergamam melihat kecantikan Lisa Surihani ni dari dekat termasuk aku..hehe

berbaju kurung kehijauan dengan sopan santun nye berjalan..semua orang perhati dari awal2 masuk sampai kat atas pentas dan ditemu ramah oleh DJ Era fm yang pagi2 tu..sapa entah..

ehsan dari Watsons Malaysia Facebook Album
gambar aku ngan Lisa Surihani..sumber dari handphone murahku sendiri

 pastu terus aku balik...dah kenyang, kawan aku ajak g open house lagi..huhu

IKEA pulak aku pergi esok nya..sebab aku dh call IKEA dia cakap takpe pulak..

antara pemenang contest facebook IKEA..hadiahnya dapat voucher IKEA RM100 dan dapat majalah IKEA bersama cover page kita sendiri..hehe

voucher RM100..cukup ke? barang IKEA mahal kan

13 comments:

Shaofie said...

bestnyerr!!!! minat lisa dan IKEA gakkk!!!

aNtu_BaEk said...

best!!

kai azmier said...

wah.. dapat 2-2.. mesti besh kan? jmpe lak lisa tuh.. =)

kay yea said...

pheewitt lisa ~~

Enna Banana said...

awww..nak jeles boleh? siap masuk magazine lagi, cover page yuuuu. bukan senang tuh :P

mira the monster said...

nice cun : lisa

teruja, excited : awk

hehee muke bahagie

amirah said...

jeles gakla.so sweet lisa

nora said...

ko tak ajak aku pun p jumpa lisa, sedih aku woo

Ezay Hadry said...

@shaofie..aha mnt2 gak
@antu baek...best2

Ezay Hadry said...

@kai azmer..aha dapat gak due2..nsib bek
@kay yea: phewittt..hehe
@enna: aha thanks..x pyh jeles...majalah tu de 1 je dlm msia..de dlm blk aku...haha

Ezay Hadry said...

@mira: muke cmtu sbb lisa smpt lagi wat joke..haha
@nora: dh ko jauh sangat..cmne nk ajak..hehe

khalidahmacambaguss~O_o said...

ok, fine...ko berjaya buat aku jeles.. 1st, sebab ko dpt jumpa lisa surihani.. dan 2nd, sebab ko menang baucer ikea siap jd coverpage... ok.. aku jeles... jeles... siyes jeles

Ezay Hadry said...

khalidah: tengs..ta payah nk jeles2..coverpage tu pun bukan semua majalah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...