Thursday, December 16, 2010

Rezeki week =)

Dah lama tak update blog..tak BW..tak klik2 iklan orang
mentang2 la aku tak update blog..miss nuffie aku ni tak naik2 pulak
huhu..minggu ni sangatlah sibuk sebab semester baru bermula
hari pertama daftar subjek lah..kena add n drop subjek bagi yang bermasalah
banyak betul subjek yang kene selesaikan dalam 1st year engineering ni
sem ni padat jugak jadual aku..cume macam biasa kelas takde ari jumaat
hahaha...
akan ku drop 1 subjek teras lagi pasni..tapi tak tahu nak drop mana satu 
antara Electronic/Calculus 2/dynamic/programming
sebab aku nak drop takut jadual exam berderet tanpa gap macam sem lepas

tapi minggu ni jugak alhamdulilah rezeki mencurah2 datang
dapat kutip banyak hadiah dalam contest FB ni

menang 3 pillow untuk contest pillow fight Novel Home Design @ FB

menang cake towel dari BenQ club @ FB

dapat RM200 dari Sabah Tea dengan hamper Sabah Tea bernilai RM50

Alhamdulilah dapat duit juga dari F&N RM30 =) setelah gigih berusaha



~kalau nak tau mana contest2 yang hangat sekarang dan teringin untuk masuk, jangan malu jangan segan add aku kt fb dan sila tanya =.=

17 comments:

Huda~ said...

wahh tahniah :)

Ezay Hadry said...

thanks Huda

Dyra Elixer ;) said...

tahniahh :)

Ezay Hadry said...

sama2 Dyra

eusoffaqeuddin said...

best nyer byk dpt duit n hadiah...ehem2.

Ezay Hadry said...

hehe nape ucop? nak ape tu

nora said...

uiikss hebatnya

buyat(bebola tomato) said...

ko ni pe banyak sangat adiah?/
bg ak sikit

Ezay Hadry said...

buyat: bhahaha ko nak jgk?

Enna Banana said...

best! tahniah! nak hadiah sikit!!!

Ezay Hadry said...

thanks enna...haa ni ngah pikir nk wat contest ni (bg adiah)..tp tade idea..huhu

Enna Banana said...

buat lah contest cambest sikit, lain dari yang lain, enna join jeh >.<

أديبه اسماعيل said...

mu nih...dpt skmo..

Ezay Hadry said...

enna: skang tkde akal lg..bz kelas je ni

Ezay Hadry said...

dibah: thanks..hehe doa2 la aku lg moge murah rezeki.. XD

Pqa Mn :) said...

nk bantal 1 ~ haha

Ezay Hadry said...

pqa: adik ezay dh kebas..hehe ezay pn tk smpat nak 1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...