Thursday, December 9, 2010

Konsert Tribute P Ramlee

Tanggal 24hb Oktober 2010 lepas..aku dan roomate pergi tengok 
Konsert Tribute P Ramlee dekat Dewan DBKL
sebab dapat 2 keping tiket free dari Astrolife
 kalau kena bayar takde lak nak pergi



mula2 tak percaya menang sebab otai2 slogan n cina2 ramai join
jadi happy lah sangat dapat pergi..
tapi dengan bersyarat haha kena pakai tradisional/formal dress..
huhu formal la plak konsert ni..

aku bukan nak citer baju apa aku pakai..
haha tapi nak citer yang aku 1st time dapat tgk konsert live btul2 depan mata
sebab aku ni bukan kaki konsert pun
memang dekat sangat stage dengan audience
klu bapak aku tau habisla. shhhhhh...
dah sampai tu aku tunggu kat luar..
ada la red carpet jugak..tunggu la takut2 Lady Gaga ke muncul..hehe
pastu masuk aku dan roomate aku dapat seat atas...
sebab ramai tak datang, organiser suruh duduk bawah
tetiba aku tak sangka pulak aku duduk kerusi VIP..bhahaa
belakang kerusi tu tulis nama Rozila Jalil..
seat kawan aku tu nama Sharifah Aini...
tapi orang nya takda..
tak kisah la...tak minat sangat pun

duduk la situ tengok artis menyanyi..bosan pun ada
yang tak boleh tahan tengok Ella nyanyi sampai 3 kali
sebab susah nak bawak lagu P Ramlee tu
nama je top2 tapi tak profesional langsung
paling best tengok sketsa Nora Danish, Rozita Che Wan dan Rosnah Mat aris berlakon atas stage ambik part yang citer P Ramlee Madu Tiga tu..lawak3
balik awal sikit sebab esok tu ada viva lab..
snap pentas ni dari seat atas..sebelum kena tuka seat bawah

10 comments:

nora said...

pegi tak ajakk (ni gurau je, nati ko buat btul2 lak =p)

Kie-yu said...

seronoknye dapat g tgk :)

Kie-yu said...

seronoknye dpt g tgk :)

Ezay Hadry said...

@nora..haha tau pn tkut.t ajak tol2 kan..
@aha seronok kjap je..pastu boring gak

eusoffaqeuddin said...

gila mati beranikan diri g konsert! nice nice.

Ezay Hadry said...

@eusoff: huhu tkut gok mule2 sbb formal sgt..sume VIP je dtg..msing2 pakai tuxedo je aku tgk

HafizYahya said...

hooooo..dulu nak tapi asyik lupe jew..huuuu:)

Fxysche Nas said...

xpenah g konsert2 spnjg hidup..
hihi
sedihnye konsert p ramlee cmni xdpt smbutan...huhu

Ezay Hadry said...

@hafiz: nape lupe plak?

Ezay Hadry said...

@nas: haha bkn smbutan dingin..cume tiket konsert ni die tak jual..die bg tuk pemenang je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...