Wednesday, September 7, 2011

wordless wednesday #6 pembakar satay elektronik

abaikan orang rumah di belakang >.<

p/s: Inilah dia Izzil Hadri bin Muhamad tu =P *ade orang kisah*
*malu kekdahnye nak letak pic,1st time post kat blog*
cepat2 pasni nak delete..larikkkkkk ada orang tu nak muntah

macam biasa bukan wordless tapi talk less (ke less talk?)
hamek ko bakor dalam rumah je..takda arang takda asap

27 comments:

.: iEyLa :. said...

hukhuk..en3 yg mendatangkan kelaparan la dik..hihi

najwa said...

uwaaa..rindu satay..:'(

Fara E's said...

haha , jgn la delete ! comel ouhh ! xD

cik dila said...

hahaha..ape pulak nak delete nye..

jap,ade ek pembakar satay elektronik? mesti mahal kan..

ZWAN SABRI said...

ayoooo.. awat nak malu plak.. ensem apa hang nii.. HAHA.. btw, x sangka plak ada pembakar satay elektrik camtuu.. ;)


MySuaraBlog: Syiling 50 Sen Tahun 2006

Prince Halilintar said...

makan sorg je ke satay..hulur la sini sikit..

Bidadari Syurga said...

ooo ini lah orangnya... comel. jambu... satay elektronik...? ok akak jeles....

khaifaiz said...

dah maju... tanpa arang boleh masak satay... kurang pencemaran ni

Tukang Karut said...

ok ke menatang tu? sedap x sate masak cam tu?

chemay said...

ezayyy.
hensemmmm :)

(bak sini sate sikit)
:P

i am S!L4H.. said...

perghhhhhh. ni kena tuka tajuk ni.
bukan pembakar satay tp yang melahap satay.

bhahahahahahaha*selamat hari raye maaf zahir batin*

sape nak muntah tu. pastikan die pilih besen.

zati embong said...

ni siap terus angkat msuk mulut ni.haha

kim heeruul said...

makan sate tak ajak gua..=P

- abdul hadi abdul muti - said...

mak aih!! first time aku tengok bakar pakai karen!! haha

Miss Sunshine Kelly said...

nak makan satay :)

Jue said...

Gambo yg wordless and entry yg talking hihi

Urm sama ke beb rasa satay dia..tliut lak kan nengoknye

Xpe, kite bako je hihi

Psst; wp bz ngan open house, still gak ingat ngan blog kitaorg eh..makaseh =)

Anif Abdullah| AA said...

apsal warna baju sama cm aku.hahak..

bak sikit satay tuu..hehe

Lea IsNaw! said...

satay....ohhhh

raya tahun ni byk umah hidang satay

ILA HonEyBuNNy said...

mai ckit sate...uhuhuhu...makan xajak eh..

xla..balik mgu depan la...mlsnya...xpa...sem last...hahahha

Khadijah Nas said...

selamat hari raya ye :)

.: iEyLa :. said...

dah dekat sebulan dh tukar dik..

pssttt: t kat bloglist adik tu tukar akk nye url baru tau..

Hanie_Dew said...

senang nya tak de asap asap tebal lagi nak masak sate. assalamualaikum saya datang beraya. sate ada lagi tak. kalau xde saya balik.

*xpe beb pelan pelan kayuh. besala tu raya sume orang bz...

Puteri said...

malu2 meow la plak..

macam syok je pembakar satay elektronik tu.. kene carik camni..

Amezy Syafie said...

hey guys , follow me up :D
http://themijots.blogspot.com/

Opah Kentang said...

hahaa..ezay..jgn la delete gambo..patutnyer letak lebih byk gambo kat blog tau..hehehe..opah lame tak blogwalking..mals..hehe.. anyway..selamat hari raya :) lawa baju :)

Saiazuan said...

pass sini sikit..

dill said...

nak sate!

dill.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...