Tuesday, June 14, 2011

voucher-voucher dah sampai

Assalamualaikum 
ezay balik hujung minggu di kampung
lepaskan tension kerana kesusahan midterm test baru ni
memang akui hampir semua pelajar suka study last minit
ni haa nak cerita pabila balik di rumah...
apa lagi kalau tak mencari2 semua surat dari ezay
surat apa? surat ponteng kelas?? uhh ezay never ponteng kelas aw
hahaha...surat kerajaan? aduiii takde lahh...
alah korang tengok tajuk pun dah tau kan..

Alhamdulilah semua surat, barang, voucher dah sampai rumah
Tapi ada jugak yang tercicir lagi..takpe nanti komplain balik..

Setelah hampir 2 bulan, akhirnya voucher Tony Romas
sampai ke teratak ku yang tengah baiki ini ^^
cukup RM10?? haaa mane cukup
sebab makanan kat sana mahal2..
buat minum air sudah la kan...

voucher RM10 Tony Romas..(tu bukan bakul sampah ye ^^)


Dan dapat jugak voucher-voucher dari mynewshub
korang mesti jenguk dan like facebook mynewshub
sebab apa? sebab macam2 contest ada di sana
yang terbaru contest share dan win..hanya share berita di FB
dan tweet berita dari portal mynewshub, boleh menang voucher
satu lagi contest yang berlangsung di mynewshub adalah
Treasure Hunt SE yang diadakan setiap malam (9-10pm)
caranya mudah, diberi 3 klu untuk anda mencari tajuk berita
tajuk berita hendaklah dicari di portal mynewshub..
ramai dah dapat voucher di sana..blogger pun ramai menang

voucher MCD RM15 daripada contest share n win di mynewshub
ezay bersyukur sebab saguhati mynewshub treasure season 2
pun dah selamat dapat..yang ni GP dia adalah Macbook 
dan tempat ke 2 adalah Nikon d3100...
tahniah kepada pemenang nya..
Alhamdulilah dapat saguhati pun dah suka..
dapat Gift Card Petronas sebanyak RM100

Alhamdulilah dapat isi minyak kereta kat rumah ni ^^
Abaikan tulisan Pirates of the Caribbean tu
nanti nak post di next entry ya

Entri ni nak bagi korang semangat 
kalau nak join sesuatu contest atau perkara
jangan lupa untuk berusaha dan berdoa
inshaAllah usaha kita setimpal dengan rezeki dapat
Doa penting sebab nak dapatkan keberkatan ye

22 comments:

NasZ said...

bestnya..huhu...

jemput join segmen simple saya..simple giler..

SEGMEN SIMPLE: MENU AKU MASA BERDUIT DAN MASA TAK BERDUIT (SENGKEK)..

kim heeruul said...

perhh..tahniah..
bila nk ada pemenang lucky draw ko tu..haha

Wansteddy Tales said...

rsa komen td dah teremove sndri gara2 hakak terklil pangkah bukan publish hahaha... teruk betul kuasa blur harini. besh ezay! hakak suka voucher sbb ia penambah rasa tika nak berbelanja besar. nk kuar duit pun tak rasa gegel sngt sbb adanya voucher :D

chemay said...

wahhh boleh belanja chemay nanti
:)

Nasriq said...

nak mcd boleh x? hik hik hik...

Cik Bidadari said...

rajinnya masukkk mesti menang... arghhhhh jeles... heeeeeeee akak mls ckit... hihihihihihi

Ezay Hadry said...

nasz: thanks yer..

Ezay Hadry said...

kim heerul: maseh2..ummm tunggu dulu sebab aku pun igt nak abiskan awal..

Ezay Hadry said...

kak wan: haha akak blur nape? yup2 betul..voucher best dpt jimat belanje..weee ^^

Ezay Hadry said...

chemay: meh la datang Gombak..haha

Ezay Hadry said...

TK: mcd nak makan ayam goreng..faveret tu..hehe kalau de lebih pe salah ezay wat next GA..hehe

Ezay Hadry said...

kak bidadari: rezeki kak..takpe, kene slow2..

Cik TeN10 said...

omedetou !! ezay ni mmg bertuah betul lah.. stp kali dtg jenguk blog ezay msti ade je cite sal GA or mng contest .. seronok je..

emm betul2.. nk dpt sesuatu msti kna ada usaha yg setimpal + doa.. :)thanks ezay coz ingtkn

Raji and Yeen said...

woahhhh nk juga weh ada dua tu kan?
ehem2

Hans said...

teringin weih nak makan dekat tony romas
tap xmampu
hahaha

Kisah Sekuntum Bunga Hitam

Ezay Hadry said...

Raji and Yeen: hehe jauh nak g hantar sane...

Ezay Hadry said...

Cik ten: thank ye..aha kene usaha ngan doa..doa beza kita dengan orang kafir

Ezay Hadry said...

hans: tau tapew...memang mahal tony romas tu..voucher guna tuk minum sudah

KUREKURE COMEL said...

rajin join tau....mina ni kemain enggak sempat masuk...huhuhu

Hans said...

tapi sedap ke?
diorang kata tak sedap

Review Filem Green Lantern Disini

azi nur said...

pergh bestnye...xde hati nak belanje kiter ke..haha

Far8 budak baik said...

wehhhh mmg dah jarang on9 ehh
mmg dah tak pandai
nak update ehh..
hahahahaha =p=p=p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...