Thursday, June 23, 2011

Nak free hadiah tak?? cepat2..5000 orang pertama dapat

Assalamualaikum dan salam sejahtera
aduhh blog dah bersawang lebih seminggu
bukan apa..short(shock) sem ni memang la terkejut
baru je abis midterm test dan next week dah final
ishkk..asyik citer pasal study je ezay ni..bosan kan..



haaaaa sape nak hadiah free..
ada beg, pouch, sling bag, tempat letak ubat..

jom ramai like page ni dulu

STEP 1

STEP 2

STEP 3
Tekan "REGISTER NOW"

Pastu isi lah details...hadiah boleh pilih..
pastu hadiah korang kene pergi redeem bukan dia pos
takpe2 banyak tempat kat merata negeri die buka..
 nak redeem nanti print email voucher die akan email
bawak ic dan redeem

CEPAT2..SEKARANG DAH 3000 LEBIH FANS
HOPE KORANG PUN DAPAT..

8 comments:

Raji and Yeen said...

woahhhh btol ke ni?
cmbest jer

SyUhAdA said...

syu dah join..

Ezay Hadry said...

Raji and Yeen: aha dah de kawan ezay redeem..start minggu ni dah ley redeem..jom2

Ezay Hadry said...

syuhada: pilih hadiah pe? hihi

Cik Bidadari said...

ezay lah selalu akan dapat... uwaaaaaaaaaaaaaaaaa....

chemay said...

cambest jee
tapi chemay selalu tak bertuah kalau bab2 contest nie
:(

Ummi Dania Yasmine said...

x redeem lagi hadiah...hihihi

Bidadari Syurga said...

datang sini....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...